Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/https://fonts.googleapis.com/css?family=Maven+Pro:400,700,500,900.less) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/httpdocs/wp-content/themes/wpa-base/assets/global/php/wp-less/vendor/leafo/lessphp/lessc.inc.php on line 81

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/https://fonts.googleapis.com/css?family=Maven+Pro:400,700,500,900) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/httpdocs/wp-content/themes/wpa-base/assets/global/php/wp-less/vendor/leafo/lessphp/lessc.inc.php on line 81

direct contact Bel +31 (0)78 6100981

 

Home - Portfolio - Menoor doet meer - Raamfolie

Raamfolie

Voor het beplakken van uw ramen of etage levert Menoor een breed scala aan raamfolie. Raamfolie kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Raamfolie isoleert, kan licht tegenhouden of reflecteren. De raamfolie kan worden geleverd in vele kleuren en met standaard designs en prints. We kunnen u naam, logo en afbeeldingen uitsnijden uit de folie en deze full color bedrukken met uw boodschap.

Bedrukte raamfolie

Het is mogelijk om de raamfolie in full color te bedrukken. Dit geeft u onbeperkte mogelijkheden om creatieve of reclame uitingen op uw ramen aan te brengen. De folie kan ook worden geplakt op de deuren en gladde wanden. Kleurvast en opvallend. Wij denken graag met mee over de mogelijkheden van het werken met raamfolie op uw gebouw. En maken een grafisch ontwerp die voor u.

Snijfolie

Er zijn verschillende soorten snijfolie beschikbaar voor het beplakken van uw raam. We snijden uw teksten, logo of afbeelding uit de raamfolie. We werken met vele kleuren raamfolie die onderling gecombineerd kunnen worden. Maak van uw raam een opvallende en creatief geheel en bereik de passanten van uw gebouw.

Glass edged raamfolie

Glasa edged folie is een matte folie, verkrijgbaar is vele soorten zoals standaard mat, dusted, lichtdoorlatend en niet lichtdoorlatend, bedrukt, onbedrukt, privacy verschillende motieven en alle teksten en afbeeldingen zijn “eruit” te snijden, streepjes en veel meer. Vraag naar de mogelijkheden om ook uw raam te voorzien met deze raamfolie.

Transparante raamfolie

Dit een een transparante folie waarop geprint kan worden. De folie is niet geheel afdekkend en geeft een ‘wazig’ beeld. Alle afbeeldingen zijn mogelijk, dus uw creativiteit is de grens.

Witte folie

Dit is een standaard witte raamfolie waarop digitaal geprint kan worden in full color. Het printen gebeurt met de nieuwste printers die gebruik maken van biologische inkt. De folie is glans of mat gelamineerd voor een gegarandeerd kleurechtheid en en maximale UV bescherming. We kunnen elke afbeelding uitsnijden voor uw raam in ieder formaat.

Standaard snijfolie

Standaard raamfolie is verkrijgbaar in vele kleuren en in reflecterende kleuren (wit, rood, blauw, zwart en groen). Iedere vorm, tekst en lettertype kan worden uigesneden en de folie kan worden bedrukt. Afhankelijk van het gekozen product geven wij 3 tot 10 jaar garante op de kleurechtheid.

Menoor  ontwerpt, snijdt, print en bevestigt uw raamfolie op alle locaties binnen Nederland. Ook voor ramen die moeilijk bereikbaar zijn.