Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/https://fonts.googleapis.com/css?family=Maven+Pro:400,700,500,900.less) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/httpdocs/wp-content/themes/wpa-base/assets/global/php/wp-less/vendor/leafo/lessphp/lessc.inc.php on line 81

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/https://fonts.googleapis.com/css?family=Maven+Pro:400,700,500,900) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/:/tmp/) in /var/www/vhosts/wayfindingoffice.nl/httpdocs/wp-content/themes/wpa-base/assets/global/php/wp-less/vendor/leafo/lessphp/lessc.inc.php on line 81

direct contact Bel +31 (0)78 6100981

 

Home - Visie & werkwijze

Visie & werkwijze

Visie & werkwijze

Mensen op zoek naar een bestemming moeten hun weg op een duidelijke en effectieve wijze kunnen vinden. Dat is onze wayfinding visie & werkwijze. Hoe deze weg gevonden wordt is onze expertise!

Wayfinding visie

Onze visie op wayfinding is rekening houden met alle doelgroepen. Met deze visie op wayfinding zullen mensen nauwelijks gaan (ver)dwalen. Jezelf afvragen wat de beste route van A naar B is, maar ook bekijken wat de meest wenselijke route van A naar B is. Beperkingen van bezoekers mogen nagenoeg geen rol spelen, want hierbij is vooraf rekening gehouden. Doordacht en gericht te werk gaan, waarbij gebouwstructuur, de bestemming van het gebouw, maar ook bijvoorbeeld bestemmingen binnen het gebouw belangrijke facetten zijn. Dit is mede bepalend voor de totstandkoming van de wayfinding visie. Medebepalend, want hoe komen mensen naar uw gebouw? Ook dit wordt vooraf bepaald, waarbij we aanrijroutes en verkeerssituaties in acht nemen.

Hoe de oplossing behaald wordt in hardware is sterk afhankelijk van de visie. Soms kan dit met statische bewegwijzering. In andere situaties is digitale bewegwijzering wenselijk. Hoe gaan we de bezoeker ondersteunen? Doen we dit al bij de bezoeker thuis met de door ons ontwikkelde digitale routeplanner op uw laptop of smartphone of gaat u op locatie navigeren met uw app?

Wayfinding visie & werkwijze: een doordacht geheel!

Wayfinding werkwijze

Werkwijze kun je definiëren in een stappenplan, alleen wordt u als cliënt hiermee niet voldoende bediend. Wayfinding Office ontzorgt u! Onze werkwijze is maatwerk, want iedere organisatie is uniek!

Maatwerk begint met het luisteren naar uw wensen. We stellen bij u op locatie gerichte vragen, zodat we weten waar de behoeften liggen binnen uw organisatie. Dat is onze wayfinding werkwijze! Onze feed back is onze expertise. Duidelijkheid wat u van ons verwacht en hoe wij dit voor kunnen realiseren.

Informatie verzamelen en een strategische visie creëren. Informatie verzamelen door de behoeften te onderzoeken binnen uw organisatie. Het vastleggen van wensen en vervolgens de beste oplossing aandragen. Een pragmatische benadering. We nemen u bij de hand, geven onze expertise, maar uw inspraak is essentieel, want u kent immers uw organisatie het beste. Een samenspel van kennis.

Het samensmelten van uw kennis met onze kennis. Dat is de basis! Samen naar een vooraf bepaald einddoel te werken!

Informatie wayfinding visie & werkwijze

Wilt u een vrijblijvende afspraak? Klik hier voor contact per email  of bel ons op 078-6100981.

 

Wayfinding & design

Wayfinding & design. Twee begrippen die elkaar versterken. Synergie! Wayfinding, expertise op basis van kennis en ervaring. Een strategische visie op basis van informatieverstrekking op het juiste moment.
Lees verder

Turn-key wayfinding

De wayfinding strategie en het design/ontwerp komt met grote zorgvuldigheid tot stand. Al deze gegevens worden vastgelegd in een bestek. Het is dan ook van groot belang in een vervolgstadium, deze vastgelegde Lees verder

Wayfinding projecten

Een onderscheidende projectaanpak geeft een onderscheidend eindresultaat. Rekening houden met mensen en rekening houden met hun mogelijkheden en met onmogelijkheden. De essentie van
Lees verder